Stuc- en schilderwerk voor oude & nieuwe woningen in Tilburg

Vraag naar de mogelijkheden

Bij het afwerken van een wand of plafond komt nogal wat kijken. Zeker als het oudere woningen betreft. Een stukadoor moet beschikken over de perfecte stuctechniek en de juiste materialen. Maar ook de af te werken ondergrond moet geschikt zijn of zo nodig worden gemaakt. Het is bovendien handig als de stukadoor ook als schilder op kan treden, maar het allerbelangrijkste is dat u tevreden bent met het resultaat. Om u allround van dienst te kunnen zijn bieden de Gebroeders Wouters uit Tilburg u de volgende diensten:

Neem contact op voor de mogelijkheden

Stukadoorswerk van de Gebroeders Wouters

icoon glad pleister

Glad pleister (plafond en wand)

Glad pleisterwerk is helemaal van deze tijd. Het geeft een mooi en strak uiterlijk met een schitterend resultaat. Dit pleisterwerk voelt bijzonder glad aan en laat geen spaanvegen zien.

icoon parel pleister

Parelpleister

Parelpleister is onbetwist de nieuwste manier van wandstyling. De exclusieve uitstraling van dit product heeft een egaal vlakke of korrelige structuur, met een zijdeglans effect. Het is geschikt voor binnen en buiten.

icoon leempleister

American clay

American clay is een afwerking op geheel natuurlijke basis. De aangebrachte American clay is in verschillende basis- en mengkleuren leverbaar en heeft een heel bijzondere uitstraling. American clay zorgt voor een comfortabele vochthuishouding in de woning.

icoon spack spuitwerk

Spack spuitwerk

Spack spuitwerk wordt door middel van hoge druk op wanden en plafonds aangebracht. Er zijn verschillende korrelstructuren mogelijk. Er is nu ook een zeer fijne korrelgrootte van 3 mm.

icoon spuitwerk

Airless spuitwerk
Voor bijzonder glad afgewerkt stucwerk is airless spuiten een uitkomst. Deze nieuwe techniek vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten en geeft een veel mooier resultaat dan afwerken met de verfroller. Rollen laat altijd een bepaalde structuur na; met airless spuittechniek gebeurt dat niet.
Airless spuiten is geschikt voor wand en plafond en neemt minder tijd in beslag dan welke andere afwerking dan ook. Met name een ondergrond van glad stucwerk is ideaal voor airless spuitwerk, maar ook gestructureerde ondergronden zoals spack spuitwerk, glasweefsel en spachtelputz zijn geschikt om te spuiten.

icoon spachtelputz

Spachtelputz
Spachtelputz is een duurzame, veelzijdige en vooral mooie wanddecoratie. Vele structuureffecten behoren tot de mogelijkheden. Wat kleur betreft, zijn de opties vrijwel onbegrensd. Wat dacht u van een speciale spachtelputz met parelmoer?

icoon italia stucwerk

Italia stucwerk
Italia stucwerk is een natuurproduct, bestaande uit marmerpoeder en gebluste kalk. Het stucwerk wordt in twee lagen aangebracht waardoor een marmereffect ontstaat. Daarna wordt de toplaag gepolijst met behulp van een zilverspaan.

icoon buitenstucwerk

Buitenstucwerk
Buitenstucwerk wordt, afhankelijk van de steensoort, eerst voorzien van een raaplaag. Afwerking kan met sierpleisters of schuurwerk; ook in kleur.

icoon betonlook

Betonlook stucwerk

Voor een betonlook wordt gebruik gemaakt van het merk Frescolori. Producten van dit merk zijn zeer exclusief en van absolute topkwaliteit. Betonlook stucwerk is toepasbaar op wanden en plafonds en in te zetten bij de renovatie van elke ruimte in uw huis. Met een correcte voorbewerking kan deze techniek over bestaand tegelwerk worden aangebracht. Ook als de wanden niet volgens klasse 1, haaks en in het lood staan, zorgt de stukadoor voor een prachtige afwerking. Zelfs voor vochtige ruimtes bestaat een toepassing: bij badkamers wordt het waterdichte ‘showersysteem’ gebruikt. Betonlook stucwerk van Frescolori wordt met een projectgarantie opgeleverd.

Uitvoering door vakmensen
De betonlook techniek kan alleen worden uitgevoerd door een erkend stukadoors- en afwerkingsbedrijf. Bij de Gebroeders Wouters bent u hiervan verzekerd, mede door de gevolgde cursussen en speciale trainingen. Ook zijn deze producten beschermd en niet in de vrije verkoop te verkrijgen.

Eigenschappen en toepassing
Betonlook stucwerk is een natuurproduct dat in bijna elke kleur te vervaardigen is. Het stucwerk is slag-, schrob- en krasvast en heeft een stijlvolle uitstraling. Voordelen die opvallen zijn de egale gladde en strakke afwerking zonder naden en voegen. Er is geen ruimte voor vieze aanslag of schimmelvorming. Bovendien is het makkelijk te onderhouden met een ph-neutraal schoonmaakmiddel.

icoon schuurmachine

Schuurwerk
Schuurwerk is een afwerking die geschikt is voor wand en plafond. Met behulp van bepaalde slagen in de eindafwerking, levert dit een bijzonder mooi resultaat op. Schuurwerk kan op kleur gebracht worden

icoon lijstwerk

Lijstwerk
Lijstwerk is een verzamelnaam voor alle soorten lijsten die de overgang van wand naar plafond fraai afwerken. Lijsten kunnen ook ter decoratie of als ornament op het plafond aangebracht worden. Er zijn verschillende profielen te gebruiken. De nieuwe generatie platte lijsten geeft een mooi strak en modern uiterlijk.

Nieuwbouw, verbouw en renovatie

Heeft u een nieuwbouwwoning, zelf gebouwd of casco op laten leveren? Laat het volledige stuc- en schilderwerk over aan de Gebroeders Wouters uit Tilburg. Verschillende technieken zijn mogelijk en worden indien gewenst naast elkaar gebruikt. In alle gevallen bent u voordelig uit en verzekerd van bijzonder fraai werk waar u nog heel lang plezier aan beleeft. 


Ook bij verbouw en renovatie zorgt stuk- en schilderwerk voor een frisse nieuwe look. Hierbij is de kwaliteit van de ondergrond van groot belang. Het verwijderen van oude materialen, stuc- en verflagen is welbekend bij de stukadoors van de Gebroeders Wouters. Op deze kennis, in combinatie met de juiste technische middelen, kunt u handig een beroep doen bij elke verbouwing of renovatie.

Meer weten? Neem contact op
icoon verfroller

Schilderwerk en spuiten van muurverf

De Gebroeders Wouters in Tilburg zijn ook in te schakelen voor alle voorkomende schilderwerkzaamheden. De juiste kennis en materialen zijn in huis om zowel binnen als buiten muren, plafonds en houtwerk te schilderen. Naast de reguliere technieken met roller en kwast, is er ook de mogelijkheid om een oppervlak te spuiten. Spuitwerk is zeker aan te raden als u een bijzonder mooi en strak resultaat wenst.

Heeft u een oudere woning die wel wat stuc- of schilderwerk kan gebruiken? Neem contact op met de Gebroeders Wouters om de mogelijkheden voor stuc-, schilder- en spuitwerk te bespreken.

Neem direct contact op